& cplSiteName &
Profile for L.A.Halvorsen
L.A.Halvorsen
Member Since: November 30, 2017
Light Beer
Posts: 3

Jeg har valgt å opprette profil her på LightReading for å orienterte meg internasjonalt rent kommunikativt. Til daglig jobber jeg på det norske markedet for Moneybanker.no, hvor det er spennende å ha muligheten til å markedsføre deres service. Jeg har frie tøyler i forhold til kreativitet og innovative forslag, noe som gir en enorm frihet i hverdagen. 

Det norske markedet er blant de førende i Europa innenfor teknologi, og vi er trolig blant den gruppen som kalles "early adapters", noe som betyr at vi raskt tar teknologi til oss. Til tross for dette anser jeg det som viktig å være på utkikk etter spennende tendenser og utviklinger på andre geografiske markeder hvor det kan hentes inspirasjon til nye tiltak i jobben min.

Tidligere syntes jeg at alle hentet inspirasjon fra det amerikanske markedet, men flere ganger har jeg fått bekreftet at det skjer like mange innovative tiltak på det europeiske markedet. Det kan dessuten være interessant å se hvordan andre har tatt en eksisterende idè og deretter tilpasset den til sitt eget behov.

Mit mål er at skabe et brand omkring Moneybanker i Norge, hvilket dog skal ske under et begrænset budget. Så det er nødvendigt med innovation og nytænkning, hvilket dog også anses som en stor for mig.

Mitt mål er å skape et brand rundt Moneybanker i Norge, noe som imidlertid skal foregå under et begrenset budsjett. Derfor er innovasjon og nytenking helt nødvendig, hvilket imidlertid også anses som også er viktige aspekter for meg.

 Featured Video
From The Founder
John Chambers is still as passionate about business and innovation as he ever was at Cisco, finds Steve Saunders.
Flash Poll
Upcoming Live Events
September 12, 2018, Los Angeles, CA
September 24-26, 2018, Westin Westminster, Denver
October 9, 2018, The Westin Times Square, New York
October 23, 2018, Georgia World Congress Centre, Atlanta, GA
November 6, 2018, London, United Kingdom
November 7-8, 2018, London, United Kingdom
November 8, 2018, The Montcalm by Marble Arch, London
November 15, 2018, The Westin Times Square, New York
December 4-6, 2018, Lisbon, Portugal
All Upcoming Live Events
Hot Topics
Casa Systems Shares Slide on Slashed Guidance
Jeff Baumgartner, Senior Editor, Light Reading, 8/14/2018
T-Mobile to Play the Customer Care Card With Layer3 TV
Jeff Baumgartner, Senior Editor, Light Reading, 8/15/2018
Cogent CEO Dave Schaeffer: The World on a Fiber
Phil Harvey, US News Editor, 8/16/2018
DT Seeks Fiber Allies to Tackle Germany's Gigabit Lag
Iain Morris, News Editor, 8/15/2018
Intel Issues Firmware Fix for Cable Modem Chips
Jeff Baumgartner, Senior Editor, Light Reading, 8/15/2018
Animals with Phones
When Your Cat Hijacks Your Tech Click Here
Live Digital Audio

A CSP's digital transformation involves so much more than technology. Crucial – and often most challenging – is the cultural transformation that goes along with it. As Sigma's Chief Technology Officer, Catherine Michel has extensive experience with technology as she leads the company's entire product portfolio and strategy. But she's also no stranger to merging technology and culture, having taken a company — Tribold — from inception to acquisition (by Sigma in 2013), and she continues to advise service providers on how to drive their own transformations. This impressive female leader and vocal advocate for other women in the industry will join Women in Comms for a live radio show to discuss all things digital transformation, including the cultural transformation that goes along with it.

Like Us on Facebook
Twitter Feed